Aperitivi ~ borrelbegeleiders
Tapenade*  
Verschillende tapenade met gegrild brood € 7,95
   
Bruschette Classica*  
Belegde bruschetta's met pomodoro en knoflook € 8,95
   
Assortimento di bruschette*  
Assortiment belegde bruschetta's € 9,95
   
Assortimento di bruschette Deluxe  
Assortiment belegde luxe bruschetta's € 14,95
   
Pronto Pronto! Uno*  
Assortiment van verschillende kaassoorten € 9,95
   
Pronto Pronto! Due  
Assortiment van verschillende worstsoorten € 9,95
   
Antipasti*  
Verschillende Italiaanse borrelbegeleiders € 14,95
   
Antipasti Deluxe  
Verschillende luxe Italiaanse borrelbegeleiders € 24,95
Zuppe ~ soepen ~ Alle soepen €7.50
Zuppa di pomodori grigliati* 
Geroosterde pomodorisoep met oreganocrème en gegrild landbrood
(vino suggerito: Monte del Fra, Bardolino Chiaretto, glas € 4.75)
Brodo di coda di bue
Ossenstaartbouillon met een ravioli gevuld met ossenstaart en truffel
(vino suggerito: Azienda Cavazza, Pinot Grigio IGT, glas € 5.00)
Piatto piccolo ~ kleine gerechten ~ Alle gerechten € 9.50
Carpaccio con maionese al tartufo
Handgeslagen carpaccio van ossenhaas met knoflookcroutons,
gebakken oesterzwammen en truffelmayonaise (suppl eendenlever € 3.00)
(vino suggerito: Tenuta de Angelis, Offida Pecorino, glas € 5.50)
Rilette di cinghiale
Rilette van wildzwijn met rozijnen-vijgenbrood, licht gerookte kastanjes
en stroop van chianti en steranijs
(vino suggerito: Monte del Fra, Corvina Lena glas € 6.00)
Capesante con polenta di finocchio
Coquilles met venkelpolenta en een dressing van Limoncello, 
geserveerd met een chip van inktvisinkt
(vino suggerito: Azienda Agricola Gini, Soave Classico, glas € 7.50)
Pesce spada marinato
Gemarineerde zwaardvis met gepofte quinoa
en hangop van pomodori en witte peper
(vino suggerito: Di Lenardo Vineyards, Chardonnay, glas € 6.25)
Vitello tonnato sottosopra 
Gegrilde tonijn met een grove kalfsmayonaise 
en salsa verde
(vino suggerito: Azienda Panizzi, Ceraso Rosa, glas € 6.50)
Involtini con formaggio di capra*
Krokante rol van geitenkaas en rode biet met truffelhoning dressing, 
geserveerd met crème van artisjokken
(vino suggerito: Conte Loredan Gasparini, Manzoni Bianco, glas € 7.00)
Filetto di merluzzo
Gebakken kabeljauwrugfilet met spaghetti van courgette, tomatencrumble,
geserveerd met een schuim van gepofte knoflook
(vino suggerito: Valle dell'Acate, Bidis, glas € 8.00)
Filetto di petto d'anatra
Langzaam gegaarde eendenborstfilet met wortelcrème, granaatappel
en reductie van sinaasappel 
(vino suggerito: Di Lenardo Vineyards, Ronco Nolè, glas € 7.00)
Tagliatelle con coniglio stufato
Tagliatelle met stoof van konijn, paddenstoelen, peterselie, 
geserveerd met truffelpecorino
(vino suggerito: Salcheto, Vino Nobile de Montepulciano, glas € 9.75)
Risotto di zucca
Pompoenrisotto met krokant gebakken lamszwezerik, 
gekarameliseerde hazelnoten en Pecorino sardo
(vino suggerito: Azienda, Collefrisio di Collefrisio bianco, glas € 8.50)
Tortellini con funghi porcini*
Tortellini gevuld met eekhoorntjesbrood en mascarpone, 
geserveerd met cavalo nero en vanille-olie
(vino suggerito: Cantine Due Palme Salento Primitivo, glas € 5.00)
Saltimbocca altrimenti
Gebakken kalfsoester met geroosterde knolselderij, krokante parmaham 
en saliebotersaus
(vino suggerito: Monchiero Carbone, Barbera d'Alba Pelissa, glas € 7.75)
Filetto di manzo con purè di patate e mela
Gegrilde ossenhaas met hete bliksem, violetaardappelchips 
geserveerd met een jus de veau
(vino suggerito: Conterno Fantino, Langhe Nebbiolo Ginestrino, glas € 8.75)
Dolce ~ zoet
Tiramisù con pera €7,00
Tiramisu met peperkoek, frangelico en perencompote
geserveerd met witte chocolade crunch
(vino suggerito: Di Lenardo, Pass The Cookies!, glas € 7.25)
Torta di noci pecan €7,00
Pecannotentaart met Grappa,
geserveerd met ijs van mascarpone en zoethout
(vino suggerito: Di Lenardo, Pass The Cookies!, glas € 7.25)
Mousse al cioccolato fondente €7,00
Pure chocolademousse met ganache, amandelen,
rode peper en gekonfijte sinaasappel
(vino suggerito: Stefano Accordini, Recioto della Valpolicella, glas € 8.75)
Torta di date €7,00
Dadelcake met gezouten caramel,
geserveerd met appelijs
(vino suggerito: Di Lenardo, Pass The Cookies!, glas € 7.25)
Pronto Pronto Uno €9,95
Assortiment van verschillende kaassoorten, met rozijnen-vijgenbrood
(vino suggerito: Stefano Accordini, Recioto della Valpolicella, glas € 8.75)
Scropino €6,50
Italiaanse spoom met Prosecco, wodka, room en sorbet van citroen
Cioccolato e biscotti €4,95
Verschillende huisgemaakte koekjes en chocolade
Affagato €3,95
Vanille roomijs, 'verdronken' in een shot espresso
* Deze gerechten zijn of kunnen vegetarisch bereid worden,
  vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden.