delete
Pronto Pronto! gaat dicht

Na 7 culinaire jaren geven wij op 1 september het stokje over. Een nieuwe eigenaar zal op deze plek een nieuw restaurant bouwen. Tot die tijd kan je nog komen genieten van onze nieuwe kaart met echte Pronto Pronto! klassiekers.

delete
Nieuwe dinerkaart bij Pronto Pronto!
Het is lente! en omdat daar natuurlijk lentegerechten bij horen, hebben we bij Pronto Pronto! een nieuwe dinerkaart. Zo eet je bij ons bijvoorbeeld Capesante con pancetta di maiale, gebakken coquilles met zacht gegaarde buikspek, geserveerd met trostomaatjes en creme fraiche met truffel. Of Guancia di manzo candito, gekonfijte runderwang met Hollandaise saus, geserveerd met gegrilde groene asperges en brioche. Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk om de echte Pronto Pronto klassieker de Vitello Tonnato Sottosopra, gegrilde tonijn met een grove kalfsmayonaise en salsa verde te bestellen. En bij al deze lente gerechten serveren wij graag een glas bijpassende wijn.
Kom proeven bij Pronto Pronto!
delete
Nieuwe lunchkaart bij Pronto Pronto!
Natuurlijk is er ook een nieuwe lunchkaart met producten van de lente. Wij serveren verschillende Italiaanse salades, bruschetta’s en soepen. Er is een wisselende pasta van de dag. Ook is het mogelijk overdag de assortimento di bruschette te bestellen. Een glas sprankelende Prosecco of vers geperste jus d’orange maakt de lunch compleet!
Kom proeven bij Pronto Pronto!
delete
Nieuwe dinerkaart bij Pronto Pronto!
Omdat het koude weer er nu toch echt aankomt en daar natuurlijk wintergerechten bij horen, hebben we bij Pronto Pronto! een nieuwe dinerkaart. Zo eet je bij ons bijvoorbeeld Filetto di pesce gatto con orzo perlato, gebakken zeewolffilet met romige parelgort, geserveerd met een knapperige salade van rode kool en granny smith. Of Porchetta ripieni di funghi, Parchetta gevuld met paddenstoelen, puree van kastanjes, geserveerd met kalfsjus en pangrattato. Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk om de echte Pronto Pronto klassieker de Vitello Tonnato Sottosopra, gegrilde tonijn met een grove kalfsmayonaise en salsa verde te bestellen. En bij al deze winterse gerechten serveren wij graag een glas bijpassende wijn.
Kom proeven bij Pronto Pronto!
delete
Nieuwe lunchkaart bij Pronto Pronto!
Natuurlijk is er ook een nieuwe lunchkaart met producten van de winter. Wij serveren verschillende Italiaanse salades, bruschetta’s en soepen. Er is een wisselende pasta van de dag. Ook is het mogelijk overdag de assortimento di bruschette te bestellen. Een glas sprankelende Prosecco of vers geperste jus d’orange maakt de lunch compleet!
Kom proeven bij Pronto Pronto!
delete
Nieuwe lunchkaart bij Pronto Pronto!
Natuurlijk is er ook een nieuwe lunchkaart met producten van de herfst. Wij serveren verschillende Italiaanse salades, bruschetta’s en soepen. Er is een wisselende pasta van de dag. Ook is het mogelijk overdag de assortimento di bruschette te bestellen. Een glas sprankelende Prosecco of vers geperste jus d’orange maakt de lunch compleet!
Kom proeven bij Pronto Pronto!
delete
Nieuwe dinerkaart bij Pronto Pronto!

Omdat het koude weer in aantocht is en daar natuurlijk herfstgerechten bij horen, hebben we bij Pronto Pronto! een nieuwe dinerkaart. Zo eet je bij ons bijvoorbeeld Filetto di eglefino con pangrattato, Schelvis met pangrattato en romige citroen-botersaus, geserveerd met in knoflook en rode peper olie gebakken spinazie. Of Garganelli con coda di bue, Garganelli pasta met geplukte ossenstaart en romige zuurkool, geserveerd met een jus van ossenstaart en rozijnen. Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk om de echte Pronto Pronto klassieker de Vitello Tonnato Sottosopra, gegrilde tonijn met een grove kalfsmayonaise en salsa verde te bestellen. En bij al deze herfst gerechten serveren wij graag een glas bijpassende wijn.

delete
Nieuwe dinerkaart bij Pronto Pronto!
Omdat het heerlijk zomerweer is en daar natuurlijk zomergerechten bij horen, hebben we bij Pronto Pronto! een nieuwe dinerkaart. Zo eet je bij ons bijvoorbeeld Burrata con insalata di barbabietole, Burrata mozzarella met een salade van zoetzure rauwe biet en sinaasappel, geserveerd met hazelnoten. Of Bistecca alla Fiorentina con Gorgonzola Dolce, Ribeye met gepofte zoete aardappel, geserveerd met een crème van Gorgonzola Dolce. Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk om de echte Pronto Pronto klassieker de Vitello Tonnato Sottosopra, gegrilde tonijn met een grove kalfsmayonaise en salsa verde te bestellen. En bij al deze zomer gerechten serveren wij graag een glas bijpassende wijn.
Kom proeven bij Pronto Pronto!
delete
Nieuwe lunchkaart bij Pronto Pronto!
Natuurlijk is er ook een nieuwe lunchkaart met producten van de zomer. Wij serveren verschillende Italiaanse salades, bruschetta’s en soepen. Er is een wisselende pasta van de dag. Ook is het mogelijk overdag de assortimento di bruschette te bestellen. Een glas sprankelende Prosecco of vers geperste jus d’orange maakt de lunch compleet!
Kom proeven bij Pronto Pronto!
delete
Nieuwe dinerkaart bij Pronto Pronto!

Omdat het weer lente is en daar natuurlijk lentegerechten bij horen, hebben we bij Pronto Pronto! een nieuwe dinerkaart. Zo eet je bij ons bijvoorbeeld Tartare di aringa, tartaar van haring met rode biet, spaghetti van komkommer, geserveerd met kappertjesmayonaise en pane carasau. Of Guancia di vitello con rabarbaro, gekonfijte kalfswang met een tartelette van rabarber, geserveerd met een Italiaanse meringue met oregano. Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk om de echte Pronto Pronto klassieker de Vitello Tonnato Sottosopra, gegrilde tonijn met een grove kalfsmayonaise en salsa verde te bestellen. En bij al deze lente gerechten serveren wij graag een glas bijpassende wijn.

« Oude berichten